Monday 11 June 2018

#25 Visit Notre-Dame, Paris ✓

#25 Visit Notre-Dame, Paris

NAVŠTÍVIT NOTRE-DAME V PAŘÍŽI

Zrovna jsem si k počítači připojila externí disk a našla tam v blogovací složce chlíveček (jak by řekla moje profesorka angličtiny) s názvem "B-list" a napadlo mě, že už jsem tady s vámi vlastně strašně dlouho nesdílela nic, co by se týkalo právě této rubriky s mým Bucket-listem. Nechtěla jsem to ale jen tak odbít jedním obrázkem s přáním, a tak jsem se rozhodla, že rovnou vyberu něco, co už jsem si odškrtla a přidám vám tu k tomu i pár mých fotek z toho (v tomto případě) výletu do Notre-Dame. 

I just connected an external drive to my computer and found a "B-list" in my blogging folder, and I thought I haven't shared anything from my bucket list with you for a long time. I did not want to share only  a picture with my wish and so I decided to pick something that I already checked off and add some of my photos from the (in this case) trip to Notre-Dame.





Paříž, město zamilovaných. A ona je to pravda. Na každém rohu tam potkáte nějaký zamilovaný pár, mosty se prohýbají pod tíhou zámečků lásky a všechno je tam prostě takové kouzelné. Já si svou první a vlastně prozatím jedinou návštěvu Paříže prožila s kamarádkami a dodnes na to vzpomínám, protože to byla nádhera a díky naší volno-myšlenkové profesorce umění, jsme si to opravdu užily na 110%. Notre-Dame bylo jedno z míst, které jsme prostě v Paříži nemohli vynechat. Viděli jsme ji jak takhle pěkně zblízka, tak později i z lodi, kterou jsme pluli po Sieně. A musím říct, že to je neskutečné. Vždycky mám u těchto staveb husí kůži, protože je pro mě nepředstavitelné, že někdo mohl postavit něco takového v době bez technologií a všelijakých strojů. 

Paris, a city of love. And it's true. At each corner, you meet a couple in love, the bridges bend under the weight of the locks of love and everything is just so magical. My first and till now only visit of Paris was with my friends and I remember to it very well because it was wonderful and thanks to our open-minded art professor we really enjoyed it at 110%. The Notre Dame was one of the places we could not miss in Paris. We saw is as close as we could, and later from the boat from Siena. And I have to say that is unreal. I always have goosebum with these buildings because it is unbelieveble to me that someone could build something like this at a time without technology and machines.










A teď se ptám: Kdo z vás byl někdy v Paříži a navštívil Notre-Dame katedrálu? Nebo kdo z vás má tohle nádherné místo na svém bucket listu?


And now I am asking you: Who of you has been to Paris and has visited Notre-Dame? Or who of you has this wonderful place on your bucket list?

Jsem moc ráda, že jste dočetli až sem a pokud máte další dotazy, nebo jakýkoliv jiný poznatek k článku, dejte mi je vědět dolů do komentářů. Uděláte mi tím radost.

1 comments:

  1. Já byla a pamatuju si, jak jsem obdivovala, jak je Notre-Dame krásná z každého úhlu a každého zákoutí Paříže ♥

    ReplyDelete

Chceš být v podcastu?

Contact Me
Tereza Hrubá
If you can dream it, you can do it.
Ostrava, Czech republic