Wednesday 24 August 2016

Zombie Apocalypse

Jak název článku napovídá, bude se jednat o článek spojený se zombie světem. Naši přátelé mají hospu, kde se v sobotu konala taková "Zombie party". Nakonec se tam vydala celá naše rodinka a když říkám celá, tak tím myslím i babču s dědou a byla to docela zábava.

As the title of the article suggests, it will be an article associated with the zombie world. Our friends have got a pub, where on Saturday was something like a "zombie party". Finally went there our whole family and when I say all, I mean that even grandma and grandpa, and it was really fun.



Masky jsme si připravovaly napůl doma a napůl u babči, protože je to od ní na místo činu blíž a nechtělo se nám jako zombíci jet tramvajkou.

We prepared our masks half at home and half at grandma's house because it's closer from her at the crime place and we did not want us to go as zombies by tram.


Poznámka dne: Věděli jste, že umělá krev jde fakt strašně špatně umýt? Vlastně skoro vůbec...



Note of the day: Did you know that fake blood goes horribly wrong from your skin? Actually, not at all...


Malování nám zabralo okolo půl hodiny a musím říct, že kdybych se takhle dlouho měla připravovat normálně do školy, tak tam ani nedojedu. Být zombíkem je opravdu fuška.

Painting took us about half an hour and I must say that if I had to prepare so long to school every morning I won't even go there. Being zombie is a big challenge.



Mamka se dokonce líčila podle návodu na Youtube a těšila se na to pomalu víc než já. Je hrozně super, že se dokáže těšit skoro jako malá, i když jde o takovou maličkost. Babička s Dědou si pořídili takové mrtvolné masky. Vidíte, sranda může být v každém věku.

My mum even watched some Youtube tutorials and looking forward to the party more than me. It's so cool that she can enjoy these little moments of happiness. Grandma and Grandpa bought a corpse masks. You see, that it can be fun at any age.



Pro mě to byl večer na odreágování, ale stejně jsem nakonec jela domů o něco dříve, protože mě druhý den čekalo doučování. Musela jsem si sice nastavit budík, ale nebylo ti nijak drastické.

For me, it was so relaxing, but I finally went home a little earlier, because the next day I had to work. Although I had to set the alarm, but it was not so horrible.


Kdo z Vás by přežil Zombie Apokalypsu?



Who of you would survive the Zombie Apocalypse?

A jak to máte Vy? Chodíte na nějaké tématické akce? Můj názor je, že jednou za čas jsou tyhle "karnevaly" prostě super oddech od klasického stereotypu v týdnu.

And what about you? Do you go to a themed events? My opinion is that once in a while, these "carnivals" are just great escape from the classic stereotype of the week.

Jsem moc ráda, že jste dočetli až sem a pokud máte další dotazy, nebo jakýkoliv jiný poznatek k článku, dejte mi je vědět dolů do komentářů. Uděláte mi tím radost.

0 comments:

Post a Comment

Chceš být v podcastu?

Contact Me
Tereza Hrubá
If you can dream it, you can do it.
Ostrava, Czech republic