Monday 8 January 2018

ZÁPISKY Z OSTROVA #16 | Na Tenerife je i žlutý písek

I když je ostrov Tenerife známý pro své černé pláže, které mají svou podobu díky vulkánu, který se tam nachází, přeci jenom se tady najde i pláž žlutá a dokonce jen pár kroků od hlavního města Santa Cruz. Já se dnes rozhodla vás zaplavit kupou fotek, které jsme nafotily s Luckou, když za mnou přijela na návštěvu, protože dneska je tak škaredé počasí, že trocha toho Španělského sluníčka nám určitě všem vykouzlí úsměv na tváři a možná nás i trochu zahřeje. Navíc se na Kanáry už pozítří vracím a říkala jsem si, že se trošku navnadím na to oceánské podnebí. 





Když za mnou Lucka přijela, bylo jasné, že vyrazíme na pláž, bohužel všechny ty s černým pískem jsou celkem daleko, takže jsme se nakonec rozhodly zajet na Las Teresitas, na kterou se dá pohodlně dojet MHDčkem a je to jediná pláž se žlutým pískem, který tam byl dovezen ze Sahary. Celý výlet jsme si šíleně užily, nafotily milion fotek, viděly racky, brodily se pískem, našly nejbarevnější most, co jsem kdy viděla a Lucije nakonec objevila o kousek dál i menší černou pláž, takže výlet splnil vše, co se od něj očekávalo. 

























Jsem moc ráda, že jste dočetli až sem a pokud máte další dotazy, nebo jakýkoliv jiný poznatek k článku, dejte mi je vědět dolů do komentářů. Uděláte mi tím radost.

4 comments:

  1. Nádherné fotky!
    Na Tenerife jsem byla asi 4 roky zpátky a neskutečně jsem si to tam užila :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc!
      Ono je to tady takový jiný svět, když to člověk srovná s Českem, takže chápu, že jsi si to užila. :)

      Delete
  2. Nádherné fotky. Moc se mi líbí ten barevný most :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju! :)
      Jojo, ono je to děsně fotogenické místo. ♥

      Delete

Chceš být v podcastu?

Contact Me
Tereza Hrubá
If you can dream it, you can do it.
Ostrava, Czech republic