Monday 10 July 2017

Má první zkušenost s Airbnb

Už delší dobu jsem chtěla zkusit ubytování přes Airbnb a minulý týden se mi to konečně podařilo. S Leou jsme totiž vyrazily na dva dny na Jižní Moravu a ubytovaly jsme se právě v krásném apartmánu v Rohatci, který jsme našly, když jsme procházely různé nabídky na slavném webu, přes který se můžete ubytovat snad kdekoliv na světě. 


For a long time, I wanted to try Airbnb accommodation and last week I finally managed to. With Lea, we went for two days to South Moravia, and we stayed in the beautiful Rohatec apartment that we found when we went through various offers on the famous website thanks to which you can stay in almost any place in the world.





Vždycky mě hrozně bavilo se brouzdat všemi těmi kouzelnými místy, kde se může člověk ubytovat a když jsem viděla tenhle apartmán na Jižní Moravě, tak už jen stačilo napsat Lee, jestli souhlasí. A protože ne nadarmo si říkáme "dvojčo" tak už jsme si zamlouvaly termín pobytu. 


I always enjoyed surfing through all of the magical places where is possible to stay, and when I saw this apartment in South Moravia, it was enough to write Lee if she would agree. And because we do not call ourselves "twins" just for fun, we booked this place immediately.



Hrozně mě překvapilo, jak je to všechno propracované a než si můžete zamluvit ubytování, tak to po vás chce tolik ověřování, že to člověku už po chvilce leze na nervy. Ale na druhou stranu chápu, že je to pro bezpečnost a pohodu všech, takže se to dá vydržet. 


I was terribly surprised at how sophisticated it is and before you can even book accommodation, you have to verify with your ID, it is quite irritating. But on the other hand, I understand that it is for the safety and well-being of all.





My se ubytovaly právě v Rohatci, což je taková malá vesnička asi 40 km od Lednice. Všude kam dohlédnete jsou vinice, kousek je Baťův kanál a všude je božský klid.


We stayed in Rohatec, a small village about 40 km from Lednice. Everywhere you can see the vineyards, the Bata channel is near, and there is a divine tranquility everywhere.





Naši hostitelé byli tak milí, že nám dokonce udělali prohlídku jejich vinného sklípku s ochutnávkou. A pak nám na zahrádce dělaly společnost jejich kočky.


Our hosts were so kind that they even took a tour of their wine cellar with a tasting. And then their cats were doing a nice company to us.






Pokud by jste se také někam chystali, můžete se zaregistrovat přes tento odkaz a získat tak něco málo na vaši cestu. 

If you are planning any trip or vacation, you can register with this link and get a little bit on your way.

Jsem moc ráda, že jste dočetli až sem a pokud máte další dotazy, nebo jakýkoliv jiný poznatek k článku, dejte mi je vědět dolů do komentářů. Uděláte mi tím radost.

0 comments:

Post a Comment

Chceš být v podcastu?

Contact Me
Tereza Hrubá
If you can dream it, you can do it.
Ostrava, Czech republic