Thursday 27 July 2017

Colours of Wednesday

První coloursovský článek se zrovna rýsuje a já se snažím si nějak vylepšit náladu tím, jak se koukám na ty super svobodné a šťastné fotky, které mi Leonka vyfotila první den u hlavní stage. 


The first Colours article is coming up and I'm trying to make some good mood by looking at the super free and happy photos by Leonka from the first day in front of the main stage.





Vždycky jsme s Leou obdivovaly ty holky, co mají z festivalu krásné fotky, na kterých mají barevné vlasy, super outfit a letos se nám minimálně vyvedly ty vlasy, takže za mě spokojenost, nadšenost a strach z toho, že zmoknu a budu celá červená. 


We always admired those girls who have beautiful photos from the festival, with their colorful hair, super outfit, and this year's at least we had colourful hair, so I was really happy, excited and afraid of getting wet and have everything red because of my hair colour.






kraťasy|shorts - dědím po mamce
tílko|t-shirt - Colours of Ostrava merch
kecky|sneakers - Vty
batoh|bag - Avocado People
slunční brýle|sunglasses - ťaman




A protože mám raději, když mají tyhle narcistické články i nějakou přidanou hodnotu v podobě textu, tak jsem se rozhodla vám povyprávět historku z tohoto focení. Nebo spíše z focení, kdy jsme se s Leou prohodily a ona dělala chvilku modelku a já si hrála na fotografku. Vždycky jsem do toho hrozně zažraná, takže když začala Lea dělat po chvilce posunky jakože někdo jde, tak jsem si říkala "aha, nějaké nové pózy asi" akorát teda zrovna šla naše parta a já si jich prostě absolutně nevšimla. Když jsme si chvilku popovídali a vyřešili, kde se na koncert sejdeme, tak jsem se daly opět do focení. Ter se opět velmi vžila do role, takže když Lea začala divně mávat a smát se, tak si opět myslela, že je to součást focení. Když jsem se pak otočila, uviděla jsem kamarádku, jak za mnou tančí a mají z toho všichni hroznou srandu. A takhle vznikají prosím naše outfitové články. 

Because I prefer to have some added text in these narcissistic articles so I decided to tell you the story which is hidden in these pictures. When I was talking photos of Lea, and she was doing a model, and I was playing the photographer. I am always a lot into the role of photographer and I do not care about anything else, so when Lea started to make a some gestures like someone is behind me, I thought "oh, some new poses maybe" but there were the rest of our amazing group so after we found out where we will meet at the concert we returned to our photos. Ter was once again very much in the role, so when Lea began to do anothers gestures and she also started to laugh, she thought it was part of the pose. When I turned around, I saw my friend dancing behind me and having fun from me. And that's how we create our outfit articles.







Jsem moc ráda, že jste dočetli až sem a pokud máte další dotazy, nebo jakýkoliv jiný poznatek k článku, dejte mi je vědět dolů do komentářů. Uděláte mi tím radost.

0 comments:

Post a Comment

Chceš být v podcastu?

Contact Me
Tereza Hrubá
If you can dream it, you can do it.
Ostrava, Czech republic