Friday 19 May 2017

DOBRÁ NÁLADA I O ZKOUŠKOVÉM

Měla bych se učit, ale já místo toho objevila seriál Zoo a rozhodla se vám u něj napsat další článek. Dneska (v den kdy tento článek píšu) je teprve středa a já mám další zkoušku až v pondělí, ale i tak nestíhám už teď. A já to vím, ale ani to mě nedonutí se učit v tom čase, jak jsem si to původně naplánovala. Styď se Terezo! Vážně, ale vážně už se neskutečně těším, až tohle všechno skončí.



I should study, but instead of it I discovered the Zoo series and decided to write another article for you. Today (the day I write this article) is only Wednesday, and I have another exam on Monday and I am already sure, that I will not have enough time. And I know that, but it will not stop me from procrastinating. Shame on you Ter! Seriously, but seriously, I'm really looking forward to the end of all this.





Tenhle výraz byl pokus o nějaký ten vážný, při kterém bych neměla pět brad a který vypadá na všech blogerkách tak skvěle a sofistikovaně. Na mě vypadá spíš... no prostě divně. 


This face was a try of a serious one, in which I would not have five chins and which looks so great and sophisticated on all bloggers. But not on me. It looks more weird than sophisticated.



šaty|dress - F&F
svetr|sweater - Pantalon
bunda|jacket - CROPP
taška|bag - home made by mum's friend
brýle|glasses - IN STYLE
tenisky|sneakers - F&F







Za fotky moc děkuji Leonce, se kterou jsem je fotily na našem výletě do Olomouce a na pár záběrů a typy na kavárny se můžete těšit zase příště.

Thank a lot to Lea, with whom we took this photos on our trip to Olomouc and you can look forward for a few shots and some types for great cafes soon.


Jsem moc ráda, že jste dočetli až sem a pokud máte další dotazy, nebo jakýkoliv jiný poznatek k článku, dejte mi je vědět dolů do komentářů. Uděláte mi tím radost.

2 comments:

Chceš být v podcastu?

Contact Me
Tereza Hrubá
If you can dream it, you can do it.
Ostrava, Czech republic