Tuesday 28 March 2017

Foto | Kapela Gunpowder

Když mě kamarád poprosil jestli bych nenafotila jejich kapelu, moje odpověď byla: "Cože? Já? Focení lidí není zrovna moje parketa, jsem spíš na jídlo a tak." Nakonec jsme se ale domluvili, že to zkusíme a že když to nebude nic moc, tak mě neukamenují.


When my friend asked me if I would take some photos of his band, my answer was: "What? Me? Photographing people is not exactly my cup of tea, I'm more for food and stuff." However, we agreed that we're going to try it and if it will be a disaster, they will not stone me.





Rozhodli jsme se pro focení v Darkovičkách u vojenských bunkrů, což je takové vojenské prostředí a přesně to právě, co kluci pro fotky kapely potřebovali. Byla docela sranda se tam dostávat, protože jsme museli přelézat plot a buďme k sobě upřímní v gumácích a s foťákem na rameni to není zrovna nejlehčí úkol. 


We decided to shoot in Darkovičky in military bunkers, which is a great military environment, and it is exactly what the boys needed for band photos. It was pretty fun getting there because we had to climb over the fence and to be honest in knee-boots and with a camera on my shoulder it's not the easiest task.



Nakonec jsem s fotkami docela spokojená, i když mě trošku mrzelo, že jsme přijeli dost pozdě a slunce už nám skoro zapadlo. Každopádně i kluci vypadali dost nadšeně, takže za mě pozitivní první focení s lidmi, které není jen takové momentkové cvak cvak. 
A co si o nich myslíte vy? Jsem připravena i a kritiku, protože tou se člověk učí a zlepšuje. 

I am really content with these photos, even when I was a little disappointed that we arrived quite late and the sun went almost down. Anyway, even the guys seemed pretty excited, so for me a positive first photo shoot with people, not just those snapshots that I always take.
And what do you think about them? I am also prepared for criticism because it is forcing me to learn and be better.



Moje asi nejoblíbenější fotka z tohohle dne | My probably the most favourite one












Pokud by vás kluci zaujali, můžete se podívat na jejich stránky, kde je i spousta informací o jejich hudbě a plánovaných koncertech. 


If you guys are interested in the band, you can look at their website, there is also plenty of information about their music and concerts.

Jsem moc ráda, že jste dočetli až sem a pokud máte další dotazy, nebo jakýkoliv jiný poznatek k článku, dejte mi je vědět dolů do komentářů. Uděláte mi tím radost.

4 comments:

  1. Náhodou super fotky :) taky moc nejsem na focení lidí, ale kdyby mě takhle někdo požádal, určitě to zkusím...ovšem za stejné podmínky, jako jsi měla ty - že když to nejvyjde nejlíp, tak mě neukamenujou :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju! :) Přesně, ty podmínky byly super, ale i tak jsem byla trošku nesvá z toho, že to nakonec k ničemu nebude. :D

      Delete
  2. Náhodou fotky jsou pěkné, to oblečení a ještě ty bunkry k sobě skvěle jdou a i když už nebylo tolik světla co by sis přála tak na ty podmínky ty fotky vyšly :)

    www.double-claire.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc dekuji! Od tebe me to zvlast tesi, protoze te proste beru jako profika <3
      To svetlo me mrzelo, ale tak neni vsem dnum konec, zejo, priste je proste donutim jet drive :D

      Delete

Chceš být v podcastu?

Contact Me
Tereza Hrubá
If you can dream it, you can do it.
Ostrava, Czech republic