Tuesday 27 December 2016

When you look me in the eyes

Po dlouhatánské době jsem si pro vás připravila outfit, který mi včera ochotně nafotila mamča, takže jí za to moc děkuji a vy díky tomu můžete vidět i něco z toho, jak se oblékám v zimě. 

After a long time I prepared for you an outfit that my mum shot yesterday, so I have to say thank you because thanks to her you can see something from how I dress during the winter.







jeany|jeans - F&F, boty|shoes - Deichmann, batoh|bagpack - Tchibo, mikina|jumper - Tchibo, šála|scarf - Primark, bunda|jacket - CROPP




Musím říct, že s tímto batohem to byla láska na první pohled. A i když je pravděpodobně doporučený věk k tomuto kousku 10 - 12 let a na etiketě byl vyfocený chlapeček, který byl pomalu mladší než můj malý bratranec, tak já se za tuhle věc nestydím a budu ho nosit s hrdostí, protože je podle mě perfektní a dodá outfitu takovou tu hravost. Co myslíte vy?

I must say that with this backpack, it was love at first sight. And even though that the recommended age for this piece is probably of 10-12 years and at the label was photo of a boy, who was slowly younger than my little cousin, I am not ashamed of this thing, and I'll wear it with pride, because I think is perfect and gives a little playfulness to the whole outfit. What do you think?





Jsem moc ráda, že jste dočetli až sem a pokud máte další dotazy, nebo jakýkoliv jiný poznatek k článku, dejte mi je vědět dolů do komentářů. Uděláte mi tím radost.

2 comments:

  1. ten sal je prekrasny!

    Pozyvam na luxusnu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    ReplyDelete

Chceš být v podcastu?

Contact Me
Tereza Hrubá
If you can dream it, you can do it.
Ostrava, Czech republic