Friday 9 December 2016

Vánoční GIVEAWAY!!! 🎄

Ahojky! Všem přeji krásný víkend! Pro mě bude dost studijní (tak jak u mě nejvíc být může, což né vždy je zrovna 24/7 s hlavou v knihách), ale mezi učením jsem si odskočila vám napsat tento článek, který se ponese výhradně v duchu vánočním.

Hello! I wish you all a wonderful weekend! For me, it will be full of studying (as for me can be, which is not always exactly 24/7 with my head in the books), but between learning I decided to write this article, which will be entirely in the spirit of Christmas.





Protože jsem milovník Vánoc, a protože strašně ráda někoho obdarovávám, tak jsem se rozhodla, že obdaruji něčím malinkým i vás. Pro toto giveaway jsem vybrala dvě mé nejoblíbenější vánoční věci a roztomilé přání, které hodlám obohatit i o mé "nádherné" písmo, kterým vám tam popřeji Veselé Vánoce.

Because I am a Christmas lover, and because I love to give presents to everyone, so I decided that I will give a little present to you too. For this giveaway, I took two of my favorite Christmas things and cute christmas card, which I intend to enrich with my "wonderful" font which there will wish you a Merry Christmas.



První z věcí je můj neoblíbenější produkt od Labella a to máslo na rty s vůní (vždycky mám tendenci napsat "příchutí") vanilky a makadamiových ořechů. Voní tak božsky, že bych vždy nejraději snědla celý obsah, ale to je jen bonus, protože svou hlavní funkci - hydratovat, plní na 110%!

The first thing is my favorite product from Labello - and butter on the lips with the scent (I always have a tendency to write "flavor"), vanilla and macadamia. It smells so divine that I always want to eat all of it, but it is just a bonus because its main function - to hydrate, performs at 110%!



Druhou věcí jsou svíčky, které u mě na stole a vlastně v celém našem bytě nesmí o Vánocích chybět. Pro vás jsem tentokrát vybrala tuto, pro mě novinku s vůní sušenek, takže doufám, že to nebude žádný propadák. Naopak si myslím, že pěkně provoní byt a budete se cítit zase o něco vánočněji. 

The other thing are candles, that can not miss on my desk, and indeed throughout our apartment during Christmas. For you, this time I chose this for me new type with aromas of biscuits, so I hope it will not flop. On the contrary, I think that nicely scented apartment and you'll feel more christmasy then.



Nakonec to již zmíněné vánoční přání, které jsem původně ani neměla v plánu, ale když jsem na tohle roztomilé náhodou narazila v Albi, tak jsem si řekla, že to bude taková pěkná a osobní tečka. Protože stejně tak, jako miluju vánoce, miluju i poštou poslané vánoční přání.

Takže pokud by jste tyhle maličkosti chtěli získat, stačí dát "To se mi líbí" na mou facebookovou stránku, sledovat mě na instagramu, kde pravděpodobně bude vyhlášen vítěz a dolů do komentářů mi napsat jaký je váš oblíbený vánoční film/pohádka a nezapomeňte mi tam připsat také email, abych vás měla jak kontaktovat.

A abych náhodou vítěze nevybrala podle mého vkusu na vánoční filmy, tak jsem se inspirovala u mé kamarádky Kláry, která nedávno pořádala giveaway a použiji stejný systém - random.org, který mi s vylosováním vítěze pomůže. A nakonec možná to nejdůležitější: své komentáře můžete psát přesně do 19. prosince do půlnoci. Druhý den vyhlásím vítěze a pokusím se to poslat tak, aby se dárky ke šťastlivci dostaly do Štědrého dne. 

Tato soutěž není sponzorována, je čistě z mé iniciativy a věci jsem pro vás nakoupila sama.

Finally, the already mentioned Christmas card that I originally was not planning to buy, but when I came across this cute little one in Albi, I thought it would be such a nice and personal dot. Because as much as I love Christmas, I love also to send Christmas cards.

So if you would like to get this little present, just put the "Like" to my Facebook page, follow me on Instagram, where will be possibly declared the winner and write me your favourite Christmas movie/fairy tale down to the comments and do not forget to write there your email too, so I could contact you then.

And I will try not pick a winner according to my taste of Christmas movies, so I was inspired by my friend Claire, who recently organized a giveaway and I will use the same system - www.random.org to help me select the winner. And finally, perhaps most important: you can write your comments exactly until 19 of December midnight. The second day I will pick the winner and try to send it so that the gift will be given to the lucky one before Christmas Eve.


This contest is not sponsored, it is purely my initiative and I bought it alone.

Jsem moc ráda, že jste dočetli až sem a pokud máte další dotazy, nebo jakýkoliv jiný poznatek k článku, dejte mi je vědět dolů do komentářů. Uděláte mi tím radost.

5 comments:

  1. Tak já tedy zkusím svoje štěstí :)
    Můj nejoblíbenější vánoční film je A Christmas Carol, neboli v češtině Vánoční koleda. Líbí se mi, jak to není úplně pohádka (protože je to místy až strašidelné) a ani romantika, a přesto dokáže navodit skvělou vánoční náladu :)
    Mail: Kiara.Etsuko@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Ďakujem za pozvanie, rada sa zapojím. :)
    Sledujem ťa na FB ako Weilynn Ka :) na IG - Weilynnka :)
    Moja najoblubenejšia rozprávka je Tri oriešky pre Popolušku a film Prázdniny :-)
    weilynnka@gmail.com :)
    Pekná GA :)

    ReplyDelete
  3. Hrozně se mi líbí ten nápad poslat přání, omg ano to bych chtěla, třeba by mi to pak i navodilo trochu vánoční náladu :D Navíc ani nevím, jestli jsem někdy dostala nějaký (osobní) dopis, přání nebo pohled.
    Na facebooku i instagramu tě sleduju, kdybys chtěla nějaký důkaz, stačí říct :D
    Jelikož nejsem moc Vánoční typ (to už sis přečetla u mě na blogu), nemám ani moc oblíbených Vánočních filmů, ani nevím, které se mezi ně počítají nebo ne a určitě bych na nějaký zapomněla, ale jako menší jsme s bráchou a sestřenkami každý rok čekali na Sám doma a Mrazíka a poslední léta jsme doma koukali třeba na Pelíšky. Pohádka, kterou mám ráda je S čerty nejsou žerty, ale to asi není úplně Vánoční :D a hodně jsem se taky nasmála u Tří bratrů, to byla spíš taková blbost, ale stálo to za to :D na víc si teď asi nevzpomenu.
    Koukám, že se moc lidí neúčastní, přijde mi to jako škoda, ale alespoň to zkusím. Kvůli práci teď nemám na nic moc času, tak jsem ráda, že jsem stihla napsat tenhle komentář :) A přeji ti Veselé Vánoce, i když mi to přijde jako klišé a moc to neuznávám, naopak ale chápu lidi, kteří mají tenhle čas rádi :)
    valencianista.28@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Ahojky, děkuju za návštěvu mého blogu a pozvání do soutěže. :) Snad žádné giveaway jsem se ještě neúčastnila, ale tahle vánoční si prostě říká o to být první. Vánoce zbožňuju a už se nemůžu dočkat, až zahodím za hlavu školní povinnosti a pořádně si tu atmosféru a pohodu začnu vychutnávat. Vánoční filmy k tomu neodmyslitelně patří, to dá rozum. ;) Mým nejoblíbenějším je asi S tebou mě baví svět. Vánoce tam sice přímo nejsou, ale hory a sníh k tomu prostě patří. Prý jsem na něj jako malá vydržela koukat pořád dokola a doteď mi Vánoce evokuje. Těším se až se zachumlám do měkké deky a s horkým kakaem a vánočkou si ho pořádně užiju. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. zapomněla jsem připsat e-mail pardon :) lucka.krejzlova@gmail.com

      Delete

Chceš být v podcastu?

Contact Me
Tereza Hrubá
If you can dream it, you can do it.
Ostrava, Czech republic