Friday 14 October 2016

Sports Bra All the Time

Konečně se dostávám k vydání posledního "letního" outfitu, který je z druhého dne v Bratislavě (první outfit najdete zde a článek z celého výletu zde). Ten den bylo neskutečné vedro a já proto šáhla do kufru pro šaty, které jsou jedny z mých nejoblíbenějších.

Finally I come to the last part of "summer" outfits, which is from the second day in Bratislava (first outfit can be found here and an article from the entire trip here). The day was incredibly hot and I choose from my suitcase my favorites dress.





Název článku je spojen právě se sportovní podprsenkou, kterou bych nejradši nosila nonstop, protože je to prostě neskutečně pohodlné a s klasickými podprsenkami se to nedá srovnávat. Bohužel ne vždy je na to vhodná příležitost. V Bratislavě ale rozhodně byla, navíc se mi neskutečně líbí její styl na zádech, který díky vykrojení šatů pěkně vynikl.

Title of this article is associated with a sports bra, which I would wear nonstop, because it's just incredibly comfortable, and it can not be compared with classic brassieres. Unfortunately it is not for every opportunity. But in Bratislava it certainly was, moreover, I incredibly like the style of the back, which, thanks to a knockout dress nicely excelled.




šaty|dress - Tally Wejl, boty|shoes - F&F, taška|bag - obchod v Madridu "vše za 5 €", sluneční brýle|sunglasses - F&F, sportovní podprsenka|sports bra - Primark






Jsem moc ráda, že jste dočetli až sem a pokud máte další dotazy, nebo jakýkoliv jiný poznatek k článku, dejte mi je vědět dolů do komentářů. Uděláte mi tím radost.

0 comments:

Post a Comment

Chceš být v podcastu?

Contact Me
Tereza Hrubá
If you can dream it, you can do it.
Ostrava, Czech republic