Saturday 8 October 2016

#21 Visit Ireland ✓

#21 Visit Ireland

NAVŠTÍVIT IRSKO


Včera mi moje kamarádka Lea, která je momentálně v Cambridge psala, že je tam spousta zrzavých lidí (kluků). A všichni, kdo mě alespoň trošku znají o mně ví, že já prostě na zrzavých lidech ujíždím, takže když jsem ve své Bucket list složce našla tohle přání, řekla jsem si, že je na něj vhodná chvíle. Irsko je krásná země sama o sobě a když k tomu přidám barvu vlasů obyvatel, tak je to pro mě skoro ráj na zemi. Jejich historie je velmi zajímavá, se spoustou legend a třeba svátek sv. Patrika mi připadá jako krásná tradice, která každý rok spojí celý národ, který oslavuje svého předka.

Yesterday, my friend Lea, who is currently in Cambridge wrote me that there are plenty of ginger people (boys). And everybody who knows me at least a little bit, knows that I'm just ginger people lover, so when I found in my Bucket List folder this picture, I thought that it is a good time for it. Ireland is a beautiful country itself and when you add the hair color of the population, it's almost paradise on earth for me. Their history is very interesting, with lots of legends and the St. Patrick's day seems to me as a beautiful tradition that every year join the whole nation that celebrates its ancestor.

A co vy? Byli jste někdy v Irsku? 

And what about you? Have you ever been to Ireland?

Jsem moc ráda, že jste dočetli až sem a pokud máte další dotazy, nebo jakýkoliv jiný poznatek k článku, dejte mi je vědět dolů do komentářů. Uděláte mi tím radost.

5 comments:

  1. Jedu s tebou! Kdy? :D
    Chci na Moherské útesy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pokud na mě počkáte, budu ráda :D

      Delete
    2. Právě jsem se probudila, dej mi tak 3 hoďky a jsem u tebe. :D

      Delete
  2. Taky bych moc ráda jela do Irska;) Jestli je tak pěkné jako Skotsko, neváhám:) Dejte vedět až pojedete holky, přidám se;)

    www.double-claire.blogspot.cz

    ReplyDelete

Chceš být v podcastu?

Contact Me
Tereza Hrubá
If you can dream it, you can do it.
Ostrava, Czech republic