Friday 30 September 2016

Recept | Jablečné mufiny

Je právě 22:08 (teď už asi 09 a až to budete číst, tak bůh ví kolik) a já jsem se rozhodla napsat článek. Tento týden byl děsně hektický v tom, že jsem pořád přejížděla mezi Olomoucí a Ostravou a Ostravou a Olomoucí. Ve vlaku jsem pomalu strávila stejný čas jako v posteli (spaním), ale stálo to za to! Byl to perfektní týden, který jsem si maximálně užila (report bude brzy). Bohužel jsem se ale až tolik nedostala k laptopu, a proto se tady objevuje článek až dnes a není to nic aktuálního. Je to recept na mufiny, které naprosto zbožňuji a které bych mohla jíst každý den, kdyby v nich nebyl cukr a kdyby mě holky okolo nedeptaly svými postavami (takže je jím jen jednou měsíčně).

It's 22:08 (now about 09, and God knows what time it is when you read it) and I decided to write an article. This week was awfully hectic that I still ran between Olomouc and Ostrava and Ostrava and Olomouc. I spent the same time in the train, as in bed (sleeping), but it was worth it! It was a perfect week, which I enjoyed (the report will be soon). Unfortunately, I did not have much time for a laptop, so there is article just right now and it's not current. It's a recipe for muffins that I absolutely adore and that I could eat every day, if there is not be a sugar and if the girls around me did not have the perfect body (so I only eat them once a month).




Takže pokud vás každý víkend u kafe honí mlsná jako mě, tak jste tady správně, protože tohle je rychlá sladkost, kterou zvládne každý (jelikož ji zvládnu i já).

So if you need something sweet every weekend like me, you're right here, because this is a fast sweetness that anybody can do (because even I can handle it).


Tak se jdeme vrhnout na samotný recept.

So let's go to the actual recipe.

1. Předehřejeme troubu na 180°.
2. Připravíme si dvě směsy - první: mouka a prášek do pečiva, druhá: vše ostatní. Když máme tyto dvě hmoty hotové, tak je opatrně smícháme dohromady.
3. Těstem poté naplníme formičky a pečeme 20 minut.
4. Hotové mufiny necháme ještě 5 minut vychladnout v troubě a můžeme JÍST!

1. Preheat oven to 180 degrees.
2. Prepare two compositions - first: the flour and baking powder, second: all the rest. When we have these two materials ready, we can mix it together.
3. Then fill the molds and bake it for 20 minutes.
4. Finished muffins let cool 5 minutes in the oven and you can EAT!



Jsem moc ráda, že jste dočetli až sem a pokud máte další dotazy, nebo jakýkoliv jiný poznatek k článku, dejte mi je vědět dolů do komentářů. Uděláte mi tím radost.

4 comments:

  1. Vypadají nádherně :) určitě tak i chutnaj,určitě taky vyzkouším!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju! Pak dej vědět jestli byly dobré ;)

      Delete
  2. Ááá tvoje klasika:) Já peču většinou ty čokoládové (né, že bych pekla nějak často teda) :D

    www.double-claire.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teď bych si ty čokoládové docela dala (není tu ten úchylný smajla, ale jinak bych ho použila).

      Delete

Chceš být v podcastu?

Contact Me
Tereza Hrubá
If you can dream it, you can do it.
Ostrava, Czech republic