Recept | Čokoládový dort s jahodovou pěnou

Všem přeji krásnou neděli, ať už u vás prší nebo svítí sluníčko, jestli máte zrovna chuť na něco sladkého, tak můžete rovnou vyzkoušet recept, který jsem si zamilovala.

I wish you a beautiful Sunday, whether its raining or the sun is shining, if you would eat something sweet right now, you can just try a recipe that I fell in love.



Poslední dobou hodně projíždím Bodybook blog, který je takový odnož samotné knihy od Cameron Diaz a musím říct, že tam vždy najdu něco zajímavého. Tento dort je spojením hned dvou receptů (tady a tady), protože jsem doma klasicky neměla potřebné ingredience. Tudíž bylo nutno improvizovat, ale myslím, že se mi to docela povedlo.

Lately I am often on Bodybook blog, which is an offshoot of book itself from Cameron Diaz and I must say that there is always something interesting. This cake is a combination of two recipes right (here and here) because I did not have at home classically several of ingredients. Thus, it was necessary to improvise, but I think I quite succeeded.


Snažila jsem se aby to bylo co nejzdravější, dokonce v tomto receptu ani není mléko (jen trocha v polevě), což mě jako alergika hrozně potěšilo, i když bych jinak použila to bezlaktózové. Navíc jsem využila zbytek jahod co nám ležely v lednici, takže jsem vlastně spojila příjemné s užitečným.

I tried to make it as healthy as possible, even in this recipe is not even milk, which I as allergic terribly pleased, although I would otherwise apply to lactose free. In addition, I used the rest of the strawberries as we lay in the fridge, so I actually teamed up with pleasure.


Nejsem si úplně jistá s vypisování postupu. Prostě a jednoduše všechny suroviny smícháme, vylijeme těsto do formy a tu dáme do předehřáté trouby (200°C). Pečeme asi 20 minut na 180°C.

I'm not sure about the listing process. Quite simply you put all the ingredients together, pour the batter into the mold and place in a preheated oven (200 °C). Bake for about 20 minutes at 180 °C.

Tak pokud se rozhodnete tento recept vyzkoušet, určitě mi dejte vědět do komentářů.

So if you decide to try this recipe, be sure to let me know in the comments.


0 comments: